hírek

Élmezőnyben a Csikós Sporthorses két szürke üstököse

Ebreichsdorf, Magna Racino CSI 2*
2018 május 05-13

Élmezőnyben a Csikós Sporthorses két szürke üstököse

A tavaszi versenysorozat első hetében az ausztriai hatalmas versenykomplexumban, a Magna Racinoban startolt a Csikós Sporthorses két szürke lova: M-Chello és H.C.S.R. Center.
Mindjárt az első napon, szerdán, Chello a 6 éves lovak korosztályában versenyzett Mráz Tamással a nyergében 120 centiméteren. A kanca minden komolyabb erőfeszítés nélkül, könnyedén, hibátlanul teljesítette a pályát és a nemzetközi versenyen az előkelő 3. helyet szerezte meg. Pénteken magasabb, 125 centiméteres akadályokon is bebizonyította, hogy kiváló rugókkal rendelkezik és egy hibátlan pályát ment, amivel 5. lett.
Biztató, remek teljesítmény, hiszen ez a fiatal kanca első nemzetközi versenye volt, ahol a korosztályában megmérettetett, és sikerült helytállnia. Csaknem 30 ír, szlovák és német lóval versenyezve tudott helyezést elérni.

A szürke fedezőmén, a 11 éves H.C.S.R. Center Mráz Tamással a European Youngster Cupban indult, ahol egy technikailag és magasságban is nehéz pályán mutatta meg ugróképességét. Már szombaton is biztató formát mutatott,140 centiméteren is nagyon jól ment, könnyedén benne lett volna az első ötben, de az utolsó ugrásnál egy kis hiba becsúszott és leesett a rúd. A két fordulós versenyben 145 centiméteres nagydíj fogadta a párosokat. Center kvalifikálta magát a 2. fordulóba és a 9. helyet szerezte meg egy hibátlan pályával a nemzetközi mezőnyben.

Képek az eseményről

Videók az eseményről